Φιλοσοφία

Είμαστε μια ομάδα Οδοντιάτρων που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την Ορθοδοντική και έχουμε τις ίδιες αξίες σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση του ασθενούς και την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος. Θελήσαμε λοιπόν να σχηματοποιήσουμε αυτές τις απόψεις και να θέσουμε μεταξύ μας συγκεκριμένες πολύ αυστηρές προδιαγραφές. Έτσι δημιουργήσαμε την ALL RIGHT Orthodontics. 
Με μεγάλη περηφάνεια δεσμευτήκαμε στην προσωποποιημένη ιατρική φροντίδα υψηλών προδιαγραφών!

Καλώς Ορίσατε στον μοναδικό κόσμο της ALL RIGHT Orthodontics και νιώστε και εσείς μοναδικοί!

Στην ALL RIGHT, ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν δύο ασθενείς που να είναι ίδιοι. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανησυχίες, τους στόχους και τις προτιμήσεις κάθε ασθενή και χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής για να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Η ομάδα έμπειρων ορθοδοντικών μας και το προσωπικό υποστήριξης συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι κάθε ασθενής αισθάνεται άνετα και σίγουρος καθ' όλη τη διάρκεια του θεραπευτικού του ταξιδιού. Από το πρώτο ραντεβού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικής φροντίδας και υποστήριξης στους ασθενείς μας.

Σημασία στην λεπτομέρεια στην ορθοδοντική σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Πιστεύουμε στη χρήση μεθόδων θεραπείας που βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές και παρακολουθούμε και προσαρμόζουμε συνεχώς την προσέγγισή μας για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Στην ALL RIGHT, είμαστε παθιασμένοι να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να επιτύχουν υγιή, όμορφα χαμόγελα για τα οποία μπορούν να είναι περήφανοι. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και υποστήριξης σε κάθε ασθενή.