Υπηρεσίες

Συμβουλευτική

Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ασθενείς μας για την αξιολόγηση των ορθοδοντικών αναγκών τους. Ο ορθοδοντικός προκειμένου να συμβουλεύσει σωστά, θα εξετάσει τα δόντια, τα ούλα και τις γνάθους και θα συζητήσει τυχόν ανησυχίες ή στόχους που μπορεί να έχει ο ασθενής.

Ορθοδοντική θεραπεία

Ανάλογα με την περίπτωση και τις επιθυμίες του ασθενή υπάρχει πληθώρα σύγχρονων επιλογών ορθοδοντικής θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων:

Διαφανείς νάρθηκες

Οι διαφανείς νάρθηκες (Invisalign) είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας, που γίνεται χωρίς σιδεράκια. Η κατασκευή τους γίνεται από ειδική θερμοπλαστική ρητίνη και ασκούν ελεγχόμενη πίεση στα δόντια σας αναγκάζοντας τα να μετακινηθούν στις επιθυμητές θέσεις!

Γίνετε ψηφιακή αποτύπωση τω δοντιών και της σύγκλησης και στη συνέχεια ακολουθεί ψηφιακή πρόβλεψη της τελικής θέσης των δοντιών από τον Ορθοδοντικό όπου και προκύπτει ένα ψηφιακό μοντέλο που δείχνει αναλυτικά τις οδοντικές μετακινήσεις από την αρχή ως το τέλος.

Έπειτα δημιουργείται τρισδιάστατη εκτύπωση μιας σειράς διαφανών ναρθηκών για την άνω όσο και για την κάτω γνάθο. Ο ασθενής πρέπει να φορά τους νάρθηκες όλο το 24ωρο, εκτός από την ώρα του φαγητού και στο βούρτσισμά, καθώς και να τους αλλάζει διαδοχικά κάθε 10 μέρες ή ανάλογα με τις οδηγίες του Ορθοδοντικού.

Οι νάρθηκες χρησιμοποιούνται για την πλειοψηφία των ορθοδοντικών προβλημάτων, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μεγάλη μετακίνηση δοντιών.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι:

 • Οι νάρθηκες δεν είναι ορατοί στους άλλους.
 • Εύκολοι στη τοποθέτηση τους.
 • Δεν προκαλούν ερεθισμό στα ούλα.
 • Εύκολοι στο καθαρισμό.
 • Ο ασθενής τους τοποθετεί και τους αφαιρεί.

Γλωσσικά σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια είναι μια σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογικά λύση για την ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων. Η τεχνική αυτή απευθύνεται σε άτομα όπου στη δουλειά τους η αισθητική παίζει ρόλο.

Αυτή η μέθοδος τοποθετείται στη πίσω πλευρά των δοντιών και δεν φαίνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η κατασκευή τους γίνεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια της Γερμανίας με τη βοήθεια ρομποτικής τεχνολογίας και υπολογιστικών ψηφιακών μοντέλων.

Μέσω αυτής της τεχνολογίας μπορούμε να έχουμε απόλυτη ακρίβεια και προσαρμογή στην ανατομία των δοντιών του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας σύρματα, λεπτομερώς διαμορφωμένα από ρομπότ. 

Η αόρατη αυτή τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη  ορθοδοντικών προβλημάτων.

Κεραμικά (διαφανή) σιδεράκια

Τα κεραμικά (διαφανή) σιδεράκια απευθύνονται στους ενήλικες και στα παιδιά ως μία πιο διακριτική λύση σε σχέση με τα μεταλλικά.

Τα άγκιστρα τους είναι κατασκευασμένα από λευκό κεραμικό υλικό (πορσελάνη) που μιμείται το φυσικό χρώμα του δοντιού και τα κάνει πολύ λιγότερο ορατά στους άλλους.

Επιπλέον η πορσελάνη δεν απορροφά χρωστικές ουσίες και δεν αλλοιώνεται έτσι το χρώμα της.

Μεταλλικά σιδεράκια

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι αποτελούν τον πιο δημοφιλή μηχανισμό ορθοδοντικής θεραπείας παιδιών, εφήβων αλλά και ενηλίκων.

Με την προσκόλλησή τους στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών και συνδυαζόμενα με ελαστικές προσδέσεις ποικίλων χρωμάτων προσδίδουν μια χαρούμενη όψη στο πρόσωπο. Σε συνεργασία με τα σύρματα, που συνδέουν τα σιδεράκια μεταξύ τους, προκαλούν μετακίνηση ακριβείας στα δόντια προς την επιθυμητή κατεύθυνση. ­

Αν έχετε:

 • Συνωστισμένα ή στραβά δόντια.
 • Διαστήματα μεταξύ των δοντιών.
 • Πρόσθια χασμοδοντία.
 • Υπερσύγλειση.
Πλεονεκτήματα
 • Απλή και οικονομική επιλογή ιδιαίτερα για παιδιά.
 • Ιδανική για παιδιά και για εφήβους για το διασκεδάσουν με τους πολλούς χρωματισμούς στα λαστιχάκια προσδέσεως, τα οποία αλλάζουν σε κάθε ραντεβού.

Ο ορθοδοντικός θα συστήσει το καλύτερο σχέδιο θεραπείας για τις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους του ασθενούς.

Ψηφιακές τεχνολογίες απεικόνισης

Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία για τη δημιουργία εξαιρετικά λεπτομερών πλάνων θεραπείας. Αυτό περιλαμβάνει ψηφιακές ακτίνες Χ, τρισδιάστατη σάρωση και μοντελοποίηση σε υπολογιστή για να διασφαλιστεί ότι το σχέδιο θεραπείας είναι προσαρμοσμένο στις μοναδικές ανάγκες του ασθενούς.

Εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας

Παρέχουμε εξαιρετικά εξατομικευμένα σχέδια θεραπείας στους ασθενείς της, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες και τους στόχους τους. Ο ορθοδοντικός θα συνεργαστεί στενά με τον ασθενή για να δημιουργήσει ένα σχέδιο που θα επιτυγχάνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εκπαίδευση ασθενών

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση των ασθενών, παρέχοντας τους τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες για τη στοματική υγιεινή, τη διατροφή και τους παράγοντες του τρόπου ζωής που μπορούν να επηρεάσουν τη στοματική υγεία.

Φροντίδα παρακολούθησης

Με συνεχή φροντίδα παρακολούθησης διασφαλίζουμε ότι η ορθοδοντική θεραπεία του ασθενούς εξελίσσεται όπως έχει προγραμματιστεί. Αυτό περιλαμβάνει τακτικούς ελέγχους και προσαρμογές στο σχέδιο θεραπείας, όπως απαιτείται.

Συνολικά, η ALL RIGHT Orthodontics δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη ορθοδοντική θεραπεία στους ασθενείς της. Οι ορθοδοντικοί που συμμετέχουν στην ομάδα, χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία και τεχνικές για να δημιουργήσουν σχέδια θεραπείας που είναι προσαρμοσμένα στις μοναδικές ανάγκες και στόχους κάθε ασθενούς και παρέχουν συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση για να βοηθήσουν τους ασθενείς να διατηρήσουν καλή στοματική υγεία καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους, αλλά και μετά.